Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes lanceert positiviteitswebsite

Shownieuws

Wolter Kroes heeft dinsdag een nieuwe website gelanceerd, www.sjalalala.nl. Met de site wil hij goed nieuws en positiviteit bevorderen, meldt de volkszanger.

Zanger Wolter Kroes heeft dinsdag een nieuwe website gelanceerd, waarmee hij goed nieuws en positiviteit wil bevorderen. Op de website sjalalala.nl kunnen mensen vertellen over hun eigen 'sjalalala'-moment en positieve verhalen lezen. "Er is behoefte aan een positiever geluid in Nederland en daarom willen we op sjalalala.nl mensen een platform geven om deze positiviteit te delen", zegt de volkszanger.

Het idee achter de website, die dinsdag online is gegaan, komt van Kroes zelf. "Ik speelde al langer met de gedachte of ik een bijdrage kon leveren aan de veranderende stemming in het land. Er is zoveel negativiteit om ons heen", vindt de 40-jarige Kroes.

Als de berichtgeving in de media regelmatig negatief is, is dat merkbaar in het land en wordt de sfeer steeds grimmiger, orakelt de zanger. Hoewel mensen volgens Kroes serieuze problemen niet uit de weg moeten gaan, moeten ze niet vergeten dat er veel goeds is, zegt hij. "Sjalalala is een leuke kreet die symbool staat voor een goed gevoel. Iedereen heeft wel eens een sjalalala-moment."

Van Kroes kwam eerder het nummer 'Sjalalala' uit. De website heeft inmiddels als wat 'sjalalala'-reacties opgeleverd. "Op vakantie naar Frankrijk zonder plan, dat is ons sjalalala-moment", melden Esmee en Daphne. Behalve de website is ook een twitter-variant opgezet. Daar kunnen mensen eveneens laten weten wat hun blije moment is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen