Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen Kroes heeft geen dj-talent

Shownieuws

Het optreden van model Doutzen Kroes als dj was eenmalig. Na een modeshow van Björn Borg kroop ze achter de draaitafels ze erkent dat ze daar geen ster in is.

Het optreden van topmodel Doutzen Kroes als dj was eenmalig. Na een modeshow van Björn Borg kroop ze achter de draaitafels, maar de Friese schoonheid erkent dat ze geen talent is op dat vlak. "Ik kan er niets van", vertelde het model lachend voor de camera's van RTL Boulevard.

Hoewel ze in Greg Andrews een vriendje heeft die een bekende dj is, ging het mixen van de nummers inderdaad niet vlekkeloos. "Ik heb wel ritmegevoel, laat mij voortaan maar dansen", vertelde het model vlak na haar korte dj-set. De paar muzikale schoonheidsfoutjes deden gelukkig niets af aan de feestelijke afsluiting van de show. De modellen stonden op de catwalk te dansen en later volgden toeschouwers dat voorbeeld.

De blonde schone, die zoals een ster betaamd binnenkwam met twee bodyguards, is naar Nederland gekomen om vakantie te vieren. Doutzen zal eerst haar familie in Friesland opzoeken en daarna gaat ze naar Frankrijk. "Het is niet gebruikelijk in Amerika om vakantie te houden in de zomer, maar ik ben er nu echt aan toe", zei het model, dat waarschijnlijk een stuk of drie trans-Atlantische vluchten per week heeft.

Al haar collega-modellen die de befaamde 'Victoria Secret'- show lopen zijn zwanger. Doutzen laat weten voorlopig nog geen kinderwens te hebben. "Iedereen is zwanger inderdaad, dan zal ik maar hard mijn best moeten doen om het niet te worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen