Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababes varen niet mee in Gaypride

Shownieuws

De Sugababes stappen zaterdag niet in de boot van Gordon. De woordvoerder van Gordon bevestigde dat het niet lukte vanwege logistieke problemen.

De Sugababes varen zaterdag toch niet mee op de boot van Gordon tijdens de Gay Pride parade. Het ging niet lukken om de drie zangeressen op tijd in de boot te krijgen, bevestigt de woordvoerder van Gordon vrijdag. De Sugababes spraken in RTL Boulevard dat ze Mexicaanse griep hadden. Het was een gewoon griepje.

Gordon wil furore maken in de grachtenparade met zijn zogenoemde 'Snikkelaas en SwaffelPiet Stoompoot'. "De Sugababes zouden sowieso in Nederland zijn en de band wilde graag meevaren tijdens de Gaypride", vertelde de woordvoerder. Gordon vond dat een goed idee. Hij wilde de meiden graag als 'suikergoed' op zijn boot. "Vandaag was er nog contact met het management van de Sugababes, maar de zangeressen komen pas om vijf uur in Nederland aan".

Een ander bootje waarop bekende Nederlanders al feestend door de grachten varen is de boot van Symphonica in Rosso. Onder andere Jamai, Nicolette van Dam, make-up artiest Leco Zadelhoff en de 'koningin-moeder der homo's' Willeke Alberti varen mee op deze rood uitgedoste boot.

Een DJ zal op de boot een mix van de hits van Diana Ross ten gehore brengen. De souldiva is dit jaar de hoofdartiest van de concertreeks in Arnhem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen