Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danser Ivan uit het ziekenhuis

Shownieuws

De 19-jarige danser Ivan Paulovich is vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis. Ivan, bekend van van 'So you think you can dance' kreeg zaterdag een hartinfarct.

Ivan Paulovich is vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis. De 19-jarige danser kreeg zaterdag een hartinfarct. "Het gaat naar omstandigheden goed met Ivan, hij is nu weer thuis bij zijn moeder", bevestigde zijn manager.

De in België woonachtige winnaar, bekend van de talentenjacht 'So you think you can dance', was de dag voorafgaand aan zijn infarct in het ziekenhuis opgenomen met een longontsteking. Ivan vertelde maandagavond zelf in RTL Boulevard dat hij een bacterie had opgelopen die zich in zijn longen had genesteld. De problemen van Paulovich begonnen met een verwaarloosde ontsteking aan zijn knie.

De danser had het moeilijk in het ziekenhuis en was opgelucht dat hij weer naar huis mocht. Hij lag in een kamer met drie oudere mannen en had geen internet. "Het is sowieso niets voor Ivan om zo lang stil te moeten zitten", zei zijn manager.

De danser heeft in het ziekenhuis wel kunnen broeden op nieuwe toekomstplannen. Paulovich ziet het hartinfarct als een teken om zijn leven anders aan te pakken. De woordvoerder vertelde dat Ivan naast dansen meerdere talenten heeft waar hij mee verder wil. Er zijn al vergevorderde plannen voor zijn carrièreswitch. Wel bevestigde de woordvoerder dat Ivan altijd zal blijven dansen. "Ivan danst al vanaf zijn zevende, een leven zonder dans is voor hem onmogelijk. Alleen ligt er niet meer zijn focus op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen