Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre krijgt schadevergoeding

Shownieuws

Peter Andre kreeg een schadevergoeding van een krant nadat die berichtte over zijn buitenechtelijke escapades."Ik heb mijn vrouw nooit bedrogen,"zei Andre.

Zanger Peter Andre heeft een fikse schadevergoeding ontvangen van een Britse krant nadat die berichtte over de buitenechtelijke escapades van de zanger. Dat maakte de BBC vrijdag bekend.

"Ik heb mijn vrouw nooit bedrogen", vertelde de 36-jarige 'Mysterious girl'-zanger buiten de rechtbank van Londen. Andre is dan ook 'tevreden' dat de tabloid Sunday People verklaarde dat het door hen gepubliceerde verhaal over zijn vermeende bedrog 'onwaar en pijnlijk' is.

Andre en zijn vrouw Katie Price, beter bekend als het glamourmodel Jordan, gingen in mei uit elkaar na een huwelijk van drieënhalf jaar. De breuk verliep niet zonder slag of stoot. De vete laaide nog meer op toen vier dagen terug bekend werd gemaakt dat zijn rondborstige vrouw een avontuurtje had met kooivechter Alex Reid.

De pers is met deze schadevergoeding gewaarschuwd, zegt de zanger. "Als iemand mijn naam door het slijk haalt, zal ik zonder twijfel stappen ondernemen", benadrukt hij. Eerder ontving het voormalige echtpaar al een fiks bedrag nadat een krant de twee had beticht van slecht ouderschap.

Andre wilde niet bekendmaken om welk bedrag het gaat; hij wil vooral met rust gelaten worden en doorgaan met zijn leven. De helft van de schadeclaim schonk de zanger aan een goed doel en de andere helft aan de drie kinderen. Het voormalige liefdeskoppel heeft twee kinderen samen: zoon Junior (4) en dochter Princess Tiammii (2). Uit een eerdere relatie heeft Price een zwaar gehandicapte 7-jarige zoon, Harvey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen