Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin Farrah Fawcett brengt dagboek uit

Shownieuws

Een van Farrah Fawcetts beste vriendinnen publiceert volgende maand haar dagboek. Alana Stewart schreef dagelijks over Fawcetts strijd tegen kanker.

(Novum/AP) - Een van Farrah Fawcetts beste vriendinnen publiceert volgende maand haar dagboek. Alana Stewart schreef dagelijks over Fawcetts strijd tegen kanker. De Charlie's Angels-actrice verloor eind juni haar strijd tegen de ziekte.

Stewart was ook een van de makers van 'Farrah's story', de documentaire die Fawcett volgde. Negen miljoen Amerikanen zaten aan de buis gekluisterd toen 'Farrah's story' half mei werd uitgezonden. Het dagboek 'My journey with Farrah' moet in augustus in de Verenigde Staten in de winkels liggen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Farrah Fawcett Foundation, een stichting die zich inzet voor kankeronderzoek.

Fawcett blies haar laatste adem uit op 25 juni. Bij de actrice werd in 2006 anale kanker geconstateerd. De ziekte zaaide uit naar andere delen van haar lichaam, waaronder haar lever. De Charlie's Angels-ster stierf op 62-jarige leeftijd in Los Angeles. Alana Stewart, actrice en ex van rocker Rod Stewart, stond tot op het laatste moment aan haar zijde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen