Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson vlak voor verjaardag gedumpt

Shownieuws

Jessica Simpson is haar 29e levensjaar niet echt vrolijk begonnen. De zangeres en actrice werd donderdag aan de kant gezet door haar geliefde Tony Romo.

Jessica Simpson is haar 29e levensjaar niet echt vrolijk begonnen. De zangeres en actrice, die vrijdag haar verjaardag vierde, werd donderdag aan de kant gezet door haar geliefde Tony Romo. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People is Jessica kapot van de breuk.

De 29-jarige American footballspeler besloot dat hij na een relatie van bijna twee jaar niet langer samen met Simpson door het leven wilde gaan. Volgens ingewijden is Jessica's hart gebroken. "Ze houdt erg veel van hem, maar de laatste tijd hadden de twee het moeilijk. Hij werkt hard aan zijn carrière en zij maakt zich op voor de opnamen van haar nieuwe tv-show." Woordvoerders van beide sterren waren niet bereikbaar voor commentaar of wilden niet reageren.

De geruchtenmachine draaide dit weekeinde op volle toeren, nadat Romo met een groep vrienden was gespot in het uitgaansleven van Hollywood. De footballspeler zou zich met veertien maten uitgeleefd hebben. "Er hingen aardig wat meisjes om hem heen", zegt een ooggetuige tegen People. "Romo tikte aardig wat drankjes weg en had het duidelijk naar zijn zin."

Simpson scheidde in 2005 van zanger Nick Lachey. Het drie jaar durende huwelijk van het stel werd gevolgd door MTV. 'Newlyweds: Nick and Jessica' werd ook in Nederland uitgezonden. In november 2007 liep de zangeres Romo tegen het lijf. Fans van de Dallas Cowboys, Romo's footballteam, waren minder gecharmeerd van Simpson en noemden haar Yoko Romo, een verwijzing naar Yoko Ono, de weduwe van John Lennon. Eind juni zette ook Nick Lachey een punt achter zijn relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen