Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Bakker en haar man uit elkaar

Shownieuws

Sonja Bakker en haar man Koen Lenting gaan uit elkaar. Na een huwelijk van vijf jaar gaan ze de komende tijd apart verder, meldt een woordvoerder van het stel.

Sonja Bakker en haar man Koen Lenting gaan uit elkaar. Dat heeft een woordvoeder laten weten aan RTL Boulevard, zo heeft het programma maandag bekendgemaakt. Na een huwelijk van vijf jaar gaan ze de komende tijd apart verder. Het tweetal heeft twee kinderen samen: Tristan en Finn.

De afslankgoeroe en haar man deelden de afgelopen jaren meer dan alleen de lakens: Lenting is de uitgever van haar boeken, waarvoor hij uitgeverij De Zonnestraal oprichtte. De woordvoerder van het stel zegt dat hoewel het samenwerken in eerste instantie heel goed ging, dit uiteindelijk ervoor heeft gezorgd dat de twee uit elkaar zijn gegroeid. "Naarmate het succes vorderde, zag je het steeds verder professionaliseren en dat betekende dat Sonja de ene kant op ging en Koen de andere kant. Dan zie je dat twee mensen langzamerhand langs elkaar heen gaan leven, hoe dol ze ook op elkaar zijn."

De twee realiseerden zich ongeveer een half jaar geleden dat het niet goed ging met hun relatie. "Er is het laatste half jaar het idee ontstaan dat ze als collega's leefden, niet meer als man en vrouw, hoewel ze nog wel die functie uitoefenden naar de kinderen toe." Het tweetal heeft nog wel geprobeerd het tij te keren, zegt de woordvoerder. "Maar misschien is dat te laat geweest."

Geruchten dat Sonja een relatie met Rik Felderhof zou hebben, ontkent de diëtiste volgens de woordvoerder met klem. "Die geruchten hakken er wel in in je huwelijk. Ik heb haar gevraagd of er een derde in het spel is, maar dat ontkent zij pertinent."

Wat er met de kinderen gaat gebeuren, is nog onduidelijk, laat de woordvoerder weten. Het stel is nog niet naar een advocaat toegegaan. "Maar ze hebben er wel voor gekozen apart verder te gaan de komende tijd", vertelt de woordvoerder. Dat is althans na hun vakantie met hun twee kinderen. Volgens RTL Boulevard zijn ze momenteel in het buitenland om te kijken of er nog iets van hun liefde voor elkaar over is.

Sonja gaat volgens de woordvoerder wonen in het nieuwe huis dat zij onlangs heeft gekocht. Daar gaat zij volgens de woordvoerder wonen. Koen blijft achter in hun oude woning in het Noord-Hollandse De Goorn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen