Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellemieke Vermolen gaat met broer koken op tv

Shownieuws

Ellemieke Vermolen gaat samen met haar broer Jeremy Vermolen een kookprogramma presenteren. Het kookprogramma De verrassingschef start in het najaar.

Ellemieke Vermolen gaat in het najaar samen met haar broer Jeremy Vermolen een kookprogramma presenteren. De titel van het programma is De verrassingschef, zo maakte SBS 6 vrijdag bekend.

In dit programma gaan de twee een verrassingsdiner geven voor iemand die een vriend, kennis of familielid in het zonnetje wil zetten. Presentatrice Ellemieke zorgt in het programma dat de locatie er perfect uitziet, bekommert zich om de gasten en gaat op zoek naar het verhaal achter het etentje.

Televisiekok Jeremy doet ondertussen de inkopen en duikt de keuken in om het menu, met behulp van zijn zus, te bereiden. Daarbij geeft hij handige tips aan de kijkers. Het hoogtepunt van het programma moet zijn dat de hoofdpersoon nietsvermoedend binnenstapt en wordt verrast door het etentje.

Broer en zus Vermolen hebben al een keer eerder samengewerkt, aan het kookboek 'Zus en Zo'. Ellemieke kan voor tips ook altijd bij haar man Sergio Herman terecht, een van de weinige koks in Nederland met een restaurant dat drie Michelin-sterren heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen