Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere ex Jude Law is actrice en model

Shownieuws

Het is niet langer een geheim welke ex Jude Law bezwangerd heeft. Samantha Burke is actrice en model. Ze zou een meisje verwachten, dat ze Sophia wil noemen.

Het is niet langer een geheim welke ex Jude Law bezwangerd heeft. Entertainmentwebsite TMZ heeft uit weten te vogelen dat de vrouw Samantha Burke heet. Donderdag bevestigde een woordvoerder van Law dat de 36-jarige acteur een kind krijgt met zijn ex. De woordvoerder liet alleen niets los over de moeder van de baby.

Burke is actrice en model en had vorig jaar een korte relatie met Law. Volgens TMZ is ze op 6 oktober uitgerekend en verwacht ze een meisje, dat ze Sophia gaat noemen. Een advocaat van de vrouw bevestigt het verhaal van de entertainmentwebsite. De raadman laat weten dat Law zijn zwangere ex bijstaat sinds hij weet dat er deze herfst een kleine komt. Uit een DNA-test zou blijken dat Law de vader van het kind is.

Het kind wordt de vierde spruit van de 36-jarige acteur. Law heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk met actrice en modeontwerpster Sadie Frost. De twee gingen in 2003 na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. In 2006 liep een verloving met actrice Sienna Miller op de klippen, nadat Law vreemd was gegaan met een kindermeisje. Vorig jaar zou de acteur een korte affaire hebben gehad met Kimberly Stewart, de 29-jarige dochter van rocker Rod Stewart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen