Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerbetoon aan Michael Jackson bij TMF Awards

Shownieuws

De Black Eyed Peas zullen tijdens hun optreden op de TMF Awards een eerbetoon brengen aan Michael Jackson. De groep brengt een Jackson-nummer ten gehore.

De Black Eyed Peas brengen tijdens hun optreden op de TMF Awards een eerbetoon aan Michael Jackson. Dat heeft de muziekzender, die de prijzen zaterdag uitreikt tijdens een festival, woensdag laten weten.

De Black Eyed Peas brengen tijdens de awardshow een nummer van de donderdag overleden King of Pop ten gehore. Welk Jackson-nummer de groep neemt, is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van TMF moet de band nog een nummer kiezen. Tijdens het TMF Awards Festival verzorgen ook onder meer N.E.R.D., Esmée Denters en Armin van Buuren een optreden.

TMF stond de afgelopen week net als MTV, waar de muziekzender onder valt, uitgebreid stil bij de dood van de King of Pop. Beide zenders pasten hun programmering aan. Zo kwam TMF een dag na Jacksons overlijden met een speciale uitzending van 'Kijk dit nou', waarin bekende Nederlanders reageerden op de dood van de zanger. Ook zond de muziekzender een special over hem uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen