Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse in tranen bij terugkeer in Londen

Shownieuws

Met betraande ogen keerde Amy Winehouse maandagochtend terug naar Groot-Brittannië. De geplaagde zangeres zat ruim een half jaar op een Caribische eiland.

Met betraande ogen keerde Amy Winehouse maandagochtend terug naar Groot-Brittannië. De geplaagde zangeres verbleef ruim een halfjaar op het Caribische eiland Saint Lucia. Toen haar vliegtuig landde op de Londense luchthaven Gatwick, kwamen de waterlanders los. De Britse kant The Daily Mail wist Winehouses tranen op foto vast te leggen.

Een woordvoerder van de 25-jarige zangeres vertelde dat Winehouse ondanks de huilbui erg blij is weer thuis te zijn. "Ze kan niet wachten weer bij te kletsen met haar vrienden en familie." Zondag werd bekend dat de 'Rehab'-zangeres zomaar weer eens in Londen gespot zou kunnen worden. Een bron vertelde The Daily Mirror dat Winehouse het wel gezien had op het Caribische eiland waar ze sinds Kerst verbleef.

Winehouse vloog naar de Cariben om aan haar nieuwe plaat te werken. Daarvan kwam echter weinig terecht, tot woede van haar platenmaatschappij. Die zou naar verluidt tienduizenden euro's in het exotische uitstapje van de zangeres gestoken hebben. Dat de vakantie Winehouse toch goed heeft gedaan, bleek bij haar terugkeer naar Londen. De zangeres zag er gezond uit, de rode plekken in haar gezicht zijn verdwenen.

Volgens The Daily Mail wandelde Winehouse nog een laatste keer over het strand van Saint Lucia voor ze in het vliegtuig stapte. De krant vermoedt dat de zangeres terugkeerde naar haar vaderland voordat haar vriendelijk doch dwingend gevraagd werd te vertrekken. Winehouse, die kampt met alcohol- en drugsverslavingen, zou op het eiland meerdere malen uit hotels zijn gezet en niet meer welkom zijn in bars.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen