Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal laat zoon in cel barsten

Shownieuws

Acteur Ryan O'Neal heeft zijn zoon Redmond nog nooit bezocht in de gevangenis. "Redmond en Ryan zijn nooit heel hecht geweest", zegt een bron.

Acteur Ryan O'Neal heeft zijn zoon Redmond nog nooit bezocht in de gevangenis. Dat meldt entertainmentwebsite Radar Online op basis van gevangenisdocumenten. Ook een bron dichtbij de familie bevestigt tegenover de site dat het tweetal elkaar nauwelijks ziet. "Redmond had een hele goede band met zijn moeder, maar hij en Ryan zijn nooit heel hecht geweest."

Redmond, die vast zit vanwege een reeks drugsdelicten, is een vrucht van de knipperlichtrelatie van O'Neal en Charlie's Angels-actrice Farrah Fawcett. De 68-jarige acteur zag zijn 24-jarige zoon twee weken geleden voor het laatst op de begrafenis van Fawcett, die 25 juni overleed na een strijd van drie jaar tegen kanker.

Redmond moest via de telefoon afscheid nemen van zijn moeder. In haar laatste maanden mocht hij twee keer zijn cel tijdelijk verlaten om op ziekenbezoek te gaan. De zoon van Ryan moest onlangs twee keer voor de rechtbank verschijnen, waarbij de 68-jarige acteur schitterde door afwezigheid. "Redmond heeft nooit echt een vaderfiguur in zijn leven gehad", zegt de bron.

Redmond zit vast in een gevangenis in het Californische Castiac, waar hij een intensief afkickprogramma volgt. De dood van zijn moeder heeft Redmond volgens de bron diep geraakt. In zijn laatste telefoontje met zijn moeder beloofde hij haar uit de buurt van verdovende middelen te blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen