Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Brüno' krijgt oerbeesten van 'Ice age' niet klein

Shownieuws

De oerbeesten van 'Ice age 3: Dawn of the dinosaurs' prijken nog steeds aan de top van de Nederlandse bioscooplijsten. 'Brüno' komt binnen op de tweede plaats.

De oerbeesten van 'Ice age 3: Dawn of the dinosaurs' prijken net als vorige week aan de top van de Nederlandse bioscooplijsten. Komiek Sacha Baron Cohen krijgt de beestjes niet klein, 'Brüno' blijft op de tweede plaats steken. 'Transformers: Revenge of the fallen' maakt de top drie compleet.

In de Verenigde Staten heeft Baron Cohens typetje meer succes. 'Brüno' bracht in het openingsweekeinde ruim dertig miljoen dollar (bijna 22 miljoen euro) op, wat genoeg was voor de eerste plaats in de box office. 'Ice age' staat aan de andere kant van de oceaan op nummer twee, de derde positie is ook daar voor de robots van 'Transformers'.

'Het geheim van Mega Mindy', waarin Yolanthe Cabau van Kasbergen schittert als slechterik Miss Volta, komt in Nederland binnen op de vijfde plek. De film bracht in het openingsweekeinde ruim 260 duizend euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen