Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniëlle Oerlemans bevalt van dochter

Shownieuws

Daniëlle Oerlemans is vrijdag bevallen van een dochter. Het meisje, Katelyn Jane, is het vierde kind van Daniëlle en televisieproducent Reinout Oerlemans.

Daniëlle Oerlemans is vrijdag bevallen van een dochter. Het meisje, Katelyn Jane, is het vierde kind van Daniëlle en haar man, televisieproducent Reinout Oerlemans.

Een woordvoerder van Eyeworks, Reinouts productiemaatschappij, bevestigt het babynieuws. Hoewel het gezin Oerlemans al enige tijd in Hollywood woont, is Katelyn Jane geboren in Nederland. "Daniëlle wilde in Nederland bevallen", legt de woordvoerder uit. "Bovendien is Reinout nu hier voor de opnamen van 'Komt een vrouw bij de dokter'." De verfilming van de roman van Kluun is Oerlemans regiedebuut.

De 36-jarige Daniëlle en de baby maken het goed. De komende tijd wil het gezin Oerlemans volgens de woordvoerder in alle rust genieten van de meest recente uitbreiding.

Katelyn Jane heeft twee broers, Thijmen (8) en Benjamin (3), en een oudere zus, Fiene (5). In 2003 overleed Reinout junior na een zwangerschap van vijf maanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen