Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Potter-ster wil terug naar Broadway

Shownieuws

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe wil graag terugkeren op Broadway. In september maakte hij zijn debuut. Tot 2011 kruipt hij nog in de huid van de tovenaar.

Nu Harry Potter aan zijn voorlaatste jaar op toverschool Zweinstein is begonnen, begint hoofdrolspeler Daniel Radcliffe na te denken over een leven na de filmserie. Tegenover het Amerikaanse OK! Magazine onthult de acteur dat hij graag terug zou willen keren op Broadway.

De 19-jarige acteur maakte in september zijn Broadway-debuut in 'Equus'. Radcliffe pakte het meteen goed aan en ging in het toneelstuk uit de kleren. Een naakte Harry Potter op de planken deed nogal wat stof opwaaien. Toch houdt dat Radcliffe niet tegen, sterker nog, hij zegt 'zeker' terug te keren op Broadway. "Ik kom zeker terug, hopelijk binnen een paar jaar. Ik zou het geweldig vinden weer in de Verenigde Staten aan de slag te gaan."

Voorlopig is de Brit nog onder de pannen als tovenaarsleerling. De zesde film 'Harry Potter and the half-blood prince' is vanaf woensdag ook in Nederland te bewonderen. Het zevende en laatste boek 'Harry Potter and the deathly hallows' wordt in twee delen verfilmd. De laatste Potter-film moet in 2011 verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen