Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Step up'-acteurs stappen in huwelijksbootje

Shownieuws

Channing Tatum en Jenna Dewan, hoofdrolspelers uit de dansfilm 'Step up', zijn zaterdag getrouwd. De acteurs beloofden elkaar eeuwige trouw in Malibu.

Channing Tatum en Jenna Dewan, de hoofdrolspelers uit de dansfilm 'Step up', zijn zaterdag getrouwd. De tegenspelers beloofden elkaar eeuwige trouw in Malibu, bevestigt een woordvoerder tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het stel, dat elkaar in 2006 leerde kennen tijdens de opnamen van 'Step Up', trouwde onder toeziend oog van ruim tweehonderd gasten. De vijftien minuten durende ceremonie vond plaats bij de Church Estate Vineyards. Op dezelfde plek in Californië stapte Black Eyed Peas-zangeres Fergie in januari in het huwelijksbootje met acteur Josh Duhamel.

Dewan droeg een witte strapless trouwjurk, terwijl de 29-jarige Tatum in een zwart pak naar het altaar liep. Toen de twee hun huwelijk mochten bezegelen met een kus, boog Tatum zijn kersverse vrouw over zijn knie en zoende haar. "Ze houden zo veel van elkaar", zei Dewans vader eerder. De twee tortelduifjes besloten in september te trouwen, tot genoegen van de ouweheer van de 28-jarige bruid. "We kunnen niet gelukkiger zijn met Channing. Hij is een geweldige knul."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen