Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter tevreden over afkickpoging Ryan O'Neal

Shownieuws

Een rechter in Malibu is tevreden over Ryan O'Neals gedrag. De acteur moet een afkickprogramma volgen. Lukt hem dat, dan vervalt de aanklacht tegen hem.

Goed nieuws voor acteur Ryan O'Neal. Een rechter in Malibu in Californië is volgens entertainmentwebsite Radar Online tevreden over zijn gedrag. De 68-jarige acteur moet zich aan een aantal voorwaarden houden nadat hij had toegegeven dat hij harddrugs in zijn bezit had.

O'Neal kon het goede nieuws wel gebruiken. Op donderdag 25 juni moest hij afscheid nemen van zijn levenspartner Farrah Fawcett. De Charlie's Angels-actrice verloor na drie jaar haar strijd tegen kanker.

De 68-jarige acteur werd in september samen met zijn 24-jarige zoon Redmond aangehouden. In de gezamenlijke woning van de twee trof de politie tijdens een routinecontrole drugs aan. De controles vonden plaats omdat Redmond, die voortkwam uit de knipperlichtrelatie tussen O'Neal en Fawcett, in een proeftijd zat. De 24-jarige heeft een hele reeks drugsdelicten op zijn naam staan en zit momenteel op last van een rechter vast in een speciale vleugel van een gevangenis in Los Angeles. Daar is Redmond aan het afkicken.

In januari bepaalde een rechter dat het ook voor vader O'Neal tijd werd van de drugs af te raken. Ryan O'Neal werd veroordeeld tot een afkickprogramma van achttien maanden. Vrijdag werd O'Neals vooruitgang bekeken en de rechter is tevreden. Als hij het programma met succes weet af te ronden, vervalt de aanklacht tegen hem. Volgend jaar juli kijkt de rechter nogmaals naar de progressie van O'Neal, die een Oscarnominatie kreeg voor zijn rol in 'Love story', boekt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen