Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton probeert rechter in te palmen

Shownieuws

Paris Hilton maakte vrijdag haar opwachting in een rechtbank in Miami. Daar moest ze uit komen leggen wat ze had gedaan om een van haar films te promoten.

(Novum/AP) - Paris Hilton maakte vrijdag haar opwachting in een rechtbank in Miami. De hotelerfgename arriveerde volledig opgedoft, in een zwart jurkje en op naaldhakken van vijftien centimeter bij het gerechtsgebouw. Daar moest ze uit komen leggen wat ze had gedaan om haar film 'National lampoon's pledge this!' te promoten.

Distributiebedrijf Worldwide Entertainment Group eist ruim zes miljoen euro van de 28-jarige blondine, omdat ze de film onvoldoende zou hebben gepromoot. Vrijdag was het Hiltons beurt om haar kant van het verhaal te vertellen. Voordat de socialite plaatsnam in het getuigenbankje, zwaaide ze charmant naar de rechter. "Ik heb nog nooit een getuige gehad die naar me zwaaide", bescheurde rechter Federico Moreno zich.

De socialite keuvelde vanuit het getuigenbankje vier uur lang over haar drukke schema. Ze moest toegeven dat 'Pledge this!' geen succes werd, maar dat lag volgens Hilton niet aan haar. "Als ik mijn naam aan iets verbind, wil ik dat het zo groot wordt als het maar kan zijn." Later gooide de blondine opnieuw haar charmes in de strijd. Rechter Moreno snapte geen snars van de titel van Hiltons nieuwste realityshow 'My new BFF' en vroeg de erfgename om uitleg. Nadat de socialite uitlegde dat de show 'Paris Hilton's My new best friend forever' heet, zei Moreno: "Dit wordt mijn beste zaak ooit." De blondine hapte gevat terug en zei dat Moreno haar beste rechter ooit was.

Na de getuigenverklaring velde Moreno niet direct een oordeel. Mocht hij vaststellen dat Hilton haar contract met Worldwide Entertainment Group heeft gebroken, volgt een aparte zaak. Daarin moet vastgesteld worden hoeveel schade het promotiebedrijf heeft geleden door de eventuele contractbreuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen