Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corry Konings schrikt van reactie op biografie

Shownieuws

Corry Konings is geschrokken van de reactie van haar familie op haar onlangs verschenen autobiografie. De familie was niet blij met het boek.

Corry Konings is geschrokken van de reactie van haar familie op haar onlangs verschenen autobiografie. De familie was niet blij met het boek. Volgens haar neef Fernando stond het bol van de leugens. De zangeres van 'Huilen is voor jou te laat' houdt in een reactie tegen RTL Boulevard voet bij stuk. "De waarheid is hard."

Anderhalve week geleden lanceerde Konings de biografie 'Mooi was die tijd' tijdens haar 40-jarige jubileum. Neef Fernando voelde zich miskend omdat hij niet in het boek voorkwam. Ook beweerde hij dat de pleegouders van Conny, die zijn biologische vader en moeder zijn, werden afgeschilderd als boemannen.

De zangeres zegt nu dat ze haar pleegouders juist heeft gespaard en veel ergere dingen weg heeft gelaten. Op 9-jarige leeftijd was de zangeres bij haar oom en tante ingetrokken. Volgens Corry waren ze goed voor haar, maar ze miste niettemin haar eigen moeder. In haar autobiografie liet ze optekenen: "Mijn pleegouders hebben geprobeerd mij liefde te geven maar het is toch anders als je niet bij je eigen ouders opgroeit".

Konings vertelde dat haar neef stappen wilde ondernemen tegen haar. "Morgen ga ik meteen met de uitgeverij bellen om te kijken wat ik het beste kan doen. We zijn neef en nicht, ik had dit nooit verwacht."

Konings is op 19-jarige leeftijd weggelopen uit het huis van haar pleegouders. "Mijn tante en ik zijn niet vrolijk uit elkaar gegaan en ik heb haar daarna tien jaar niet meer gezien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen