Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog een extra optreden Diana Ross in Arnhem

Shownieuws

Diana Ross zal in oktober niet twee, maar drie concerten geven in Arnhem. De souldiva is dit jaar hoofdact tijdens de vierde editie van Symphonica in Rosso.

Diana Ross geeft nóg een extra concert in Arnhem. De souldiva is dit jaar hoofdact tijdens de vierde editie van Symphonica in Rosso. Eerder werd al aangekondigd dat ze een tweede concert zou geven, maar nu blijkt ze zelfs drie optredens te geven.

Reden voor de nieuwe uitbreiding is volgens promotor The Entertainment Group de goede kaartverkoop van de andere concerten. Uit heel Europa was volgens de promotor een run op de kaarten van de eerste twee concerten op 16 en 17 oktober. De kaarten waren bijna uitverkocht.

Het derde concert is gepland voor zondag 18 oktober. De kaarten voor de show zijn meteen in de voorverkoop gegaan. Diana Ross zal zeker bekende nummers als 'The boss' en 'Ain't no mountain high enough' ten gehore brengen.

De souldiva was bevriend met de Jackson's en heeft het zwaar met het verlies van de King of Pop. Woordvoerder van Symphonica in Rosso maakt bekend dat Diana Ross tijdens het concert een klein eerbetoon zal geven aan Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen