Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibson mogelijk onterecht beschuldigd

Shownieuws

De politie twijfelt aan het verhaal van de man die zegt aangerand te zijn door Mel Gibson. De acteur zou hem aangevlogen zijn omdat hij niet op de foto wilde.

De Amerikaanse politie twijfelt aan het verhaal van de man die zegt woensdagavond te zijn aangerand door Mel Gibson. De 53-jarige acteur zou de fotograaf in Hollywood zijn aangevlogen omdat hij niet op de foto wilde. De man liep geen verwondingen op. Wel ging zijn T-shirt aan flarden.

Agenten stellen na het verhoor van de fotograaf vast dat Gibson hem onmogelijk heeft kunnen aanvliegen, meldt entertainmentwebsite TMZ. Gibson zat met zijn zwangere vriendin Oksana Gregorieva aan een tafeltje en kon volgens de politie onmogelijk bij de paparazzo komen. De agenten zijn dan ook niet van plan de acteur op het bureau te ontbieden. Ook komt er geen aanklacht.

Volgens de man was het wel degelijk Gibson die zijn shirt aan flarden scheurde. Een vriend van hem wilde een foto van de acteur en zijn nieuwe liefde maken, maar dat lukte niet vanwege de bewaking. Vervolgens probeerde de man zelf het stel op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarop zou Gibson door het lint gegaan zijn, wat hem zijn T-shirt kostte.

Getuigenverklaringen steunen de vermoedens van de politie. Ze zeggen dat de fotograaf drie keer werd weggestuurd, maar hij hield voet bij stuk en wilde in de club in Hollywood fotograferen. Getuigen zeggen dat het 'slachtoffer' het verhaal over de mishandeling verzonnen heeft. Geen van hen zag de flarden textiel om zijn lijf hangen toen hij de club verliet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen