Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ook John Mayer wil Jessica Simpson niet terug'

Shownieuws

Jessica Simpson's ex John Mayer moet er niet aan denken om terug te komen bij de zangeres. Dit is al de tweede ex die niet meer terug wil naar de zangeres.

Jessica Simpson's ex John Mayer moet er niet aan denken om terug te gaan naar de zangeres. Even leek het erop dat de twee elkaar weer in de armen sloten, maar het Amerikaanse tijdschrift People meldt donderdag dat een hereniging zeer onwaarschijnlijk is.

Zangeres Simpson maakt roerige tijden door. Begin deze maand werd ze een dag voor haar verjaardag gedumpt door Tony Romo. Vlak daarna verklaarde Nick Lachey dat hij nooit meer een koppel met haar zou willen vormen en nu dient de derde ex zich aan die niet opnieuw een relatie met haar wil.

John Mayer kwam weer in beeld toen de vorige ex-vriend Tony Romo de ster aan de kant zette. Mayer zou weer contact hebben opgenomen met de 29-jarige ster en volgens een bron van het tijdschrift zagen de twee elkaar weer. De kans dat Mayer het hartenleed van Simpson kan verzachten, wordt een maand later met de grond gelijk gemaakt. Een goede vriend van Mayer meldde toen aan het tijdschrift dat een reünie er 'absoluut niet' in zit.

Simpson heeft ook nog eens te maken met vermeend bedrog van haar laatste ex-liefje Tony Romo. Het Amerikaanse US Weekly meldt dat Romo zijn minnares had meegenomen naar een concert van Jessica Simpson. Naar verluidt had hij al maanden een affaire met de jonge vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen