Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibson vliegt vriend van fotograaf aan

Shownieuws

Mel Gibson is woensdagavond een man aangevlogen. Hij probeerde een foto van Gibson en zijn nieuwe liefde te maken. De acteur scheurde zijn shirt aan flarden.

Mel Gibson heeft weer eens van zich doen spreken. De 53-jarige acteur ging woensdag in Hollywood door het lint toen een fotograaf hem en zijn nieuwe liefde, de zwangere Oksana Gregorieva, probeerde te kieken.

Het lukte de paparazzo niet het gelukkige stel op de gevoelige plaat vast te leggen, omdat Gibsons bewaking zijn werk goed deed. Daarop diende een vriend van de fotograaf zich aan, melden verschillende Amerikaanse entertainmentwebsites. De man probeerde een foto te maken, maar kwam Gibson op zijn pad tegen.

Gibson zou de man aangevlogen zijn. Volgens TMZ heeft de man aangifte gedaan van aanranding. Op foto's is te zien hoe het T-shirt van de man aan flarden is gescheurd. Politiebronnen zeggen echter tegen TMZ dat het slachtoffer niet gewond is geraakt, alleen zijn shirt heeft ervan langs gekregen.

Het is niet de eerste keer dat Gibson over de schreef gaat. In 2006 werd hij aangehouden terwijl hij duidelijk een slok te veel op had. Bij zijn arrestatie maakte de acteur minachtende opmerkingen over joden. Zo gaf de 'The passion of the Christ'-regisseur de joden de schuld van alle oorlogen in de wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen