Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law krijgt kind met ex

Shownieuws

Jude Law wordt deze herfst voor de vierde keer vader. Het kind komt voort uit een stukgelopen relatie. De acteur heeft aangegeven er voor het kind te zijn.

Jude Law wordt deze herfst voor de vierde keer vader. Het kind komt voort uit een inmiddels stukgelopen relatie, bevestigt Laws woordvoerder tegenover de BBC.

Wie de moeder van het kind is, is onbekend. Laws woordvoerder wil wel kwijt dat de vrouw vorig jaar een korte relatie had met de 36-jarige acteur. Law heeft al drie kinderen uit een vorig huwelijk met actrice en modeontwerpster Sadie Frost. De twee maakten in 2003 een eind aan hun huwelijk van zeven jaar.

Jude heeft aangegeven dat hij er voor het kind zal zijn, hoewel de relatie met de moeder is gestrand. Meer wil de acteur niet kwijt over de zwangerschap. Volgens zijn woordvoerder gaat het om een privékwestie.

Law speelde onder meer in 'The talented mr. Ripley' en 'Cold mountain'. Voor beide films sleepte hij een Oscarnominatie in de wacht. De acteur schittert momenteel als Hamlet in de toneelbewerking van Shakespeare's beroemde verhaal. Het stuk, dat nu in Londen te zien is, verhuist dit najaar naar New Yorks Broadway. In oktober is Law ook weer te zien op het witte doek. Hij speelt in 'The imaginarium of doctor Parnassus', de laatste film waaraan acteur Heath Ledger meewerkte. Ledger overleed in januari 2008 op 28-jarige leeftijd na verkeerd medicijngebruik. Law nam zijn rol samen met Johnny Depp en Colin Farrell over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen