Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay: geen verhouding met Waylon

Shownieuws

Patricia Paay heeft geen affaire met de 29-jarige zanger Waylon. De geruchtenmolen hierover kwam op gang door een knuffel tussen de twee.

Patricia Paay heeft geen affaire met de 29-jarige zanger Waylon. De geruchtenmolen hierover kwam op gang door een knuffel tussen de twee.

Waylon zat vorig jaar in het tv-programma Holland's Got Talent, waar de 60-jarige Patricia Paay jureerde. Paay is een groot fan van de jonge zanger, maar op de website van Primeurjagers ontkent ze de vermeende relatie. "Ik voel me vereerd, maar hier klopt helemaal niets van."

Waylon was in de studio voor een plaatopname. Na afloop vroeg zijn manager of hij nog even langs wilde gaan bij Patricia Paay en Gerard Joling, die bezig waren met het programma Popstars. Patricia en Waylon gaven elkaar een knuffel bij deze ontmoeting. "Ik ben nogal een knuffeldier, blijkbaar hebben mensen dat verkeerd opgevat", verklaart Patricia Paay. Ook Waylon ontkent een affaire te hebben met de zangeres.

Paay ontkent de relatie, maar windt er geen doekjes om dat ze gecharmeerd is van de zanger. Het jurylid was dan ook razend toen de jonge zanger als tweede eindigde in de talentenjacht van Holland's Got Talent. Ze vond hem duidelijk de allerbeste. Dat Waylon vorige week als eerste Nederlander een platencontract tekende bij Motown, ziet ze als een bewijs van haar gelijk.

De eerste plaat van Waylon moet op 28 augustus in de winkels liggen. 'Wicked ways' is geproduceerd door Martin Terefe en Sacha Skarbek, die eerder samenwerkten met James Morrison en Jason Mraz. De eerste single, 'Wicked way', wordt 7 augustus gelanceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen