Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline zwaarder dan ooit

Shownieuws

Kevin Federline werd begin deze week gezien met een heuse bierbuik. Op foto's is te zien dat de 30-jarige ex van Britney Spears flink is aangekomen.

Het vaderschap lijkt een zware wissel te trekken op Kevin Federline. De ex van Britney Spears werd begin deze week gezien bij een sportevenement met een heuse bierbuik. Op foto's die dinsdag verschenen, draagt de 30-jarige rapper een geel poloshirt dat zijn uitdijende lichaam nauwelijks weet te verhullen. Ook Kevins gezicht is een stuk ronder dan voorheen.

Aanwezigen herkenden Federline nauwelijks met zijn nieuwe omvang, meldt het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Er zou echter een goede reden zijn voor het extra gewicht: volgens televisiezender MSNBC schijnt de voormalige achtergronddanser bezig te zijn met een realityshow waarin hij de pondjes weer moet verliezen. De vader van vier kinderen wil nog niets loslaten over de deal voordat er daadwerkelijk papieren zijn ondertekend.

Nu Britney bezig is met haar 'Circus'-tournee, ontfermt Kevin zich voor de helft van de tijd over hun zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2). Er gaan geruchten dat de zangeres erop staat dat haar ex-man op dieet gaat. Zo moet hij hun kroost laten zien dat gezond voedsel belangrijk is. Met zijn ex-vrouw Shar Jackson heeft Federline nog een zoon en een dochter.

Kevin geniet duidelijk van het leven als gescheiden vader. Hij probeerde onder de naam K-Fed carrière te maken als rapper, maar zijn debuutalbum, dat in 2006 uitkwam, bleek geen succes. Sinds zijn scheiding van popprinses Britney brengt hij zijn dagen door met feesten en voor de kinderen zorgen. In februari maakte Federline bekend plannen te hebben voor een eigen kinderkledinglijn.

Kevin Federline is niet de enige artiest die de sportschool de rug heeft toegekeerd. Jack Nicholson bewees tijdens zijn vakantie in Zuid-Frankrijk dat een beha hem geen kwaad zou doen. De 72-jarige acteur is gekiekt in een wijde zwembroek en met ontbloot bovenlijf, wat duidelijk zicht geeft op zijn omvangrijke middel en beginnende borstjes.

De Britse krant The Daily Mail laat woensdag zien hoe Nicholson zich op onflatteuze wijze aan boord van een luxe speedboot probeert te hijsen. De Hollywood-veteraan lijkt echter geen last te hebben van zijn zwembandjes: een toeschouwer vertelde dat de ouwe reus zich opperbest vermaakte met een paar aantrekkelijke jonge vrouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen