Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen lanceert eigen sieradenlijn

Shownieuws

Iedere zichzelf respecterende mode-icoon heeft een eigen kledinglijn. Lily Allen heeft die al en breidt nu haar imperium uit met een eigen sieradenlijn.

Iedere zichzelf respecterende mode-icoon heeft een eigen kledinglijn. Lily Allen heeft die al en breidt nu haar imperium uit met een sieradenlijn. In Londen deed ze maandag haar collectie uit de doeken.

"Nadat ik had toegezegd de juwelencollectie te ontwerpen, ben ik direct naar de boekwinkel gerend en heb ik veertig boeken gekocht ter inspiratie", vertelt de 24-jarige popprinses aan de Engelse Vogue.

De sieraden van de 'Fuck you'-zangeres kenmerken zich door vrolijke en fantasierijke printjes van bloemen, dieren en fruit, in het zilver en goud. Bijna het hele dierenrijk komt voorbij in haar collectie, van de panda tot flamingo. In haar collectie is het smiley-teken ook terug te vinden, dit teken staat getatoeëerd op haar pols.

Behalve door dieren en fruit heeft Allen zich laten inspireren door haar oma. "Mijn oma was een hippie en ik heb veel van haar mooie sieraden geërfd", vertelt ze aan het modeblad. De zangeres heeft in haar sieradenlijn de traditionele hippie-elementen verwerkt. Een voorbeeld van een op oma geïnspireerd sieraad is de lange ketting waar allemaal gouden munten aan hangen.

De drukke versiersels van Lilly Allen worden vanaf september verkocht. De verkoopadressen zijn nog niet bekend.

Lily Allen heeft ondertussen een aardige vinger in de pap bij de modewereld. Eerder bracht ze haar eigen kledinglijn uit in samenwerking met de Engelse winkelketen New Look en ze is het gezicht van de nieuwe tassenlijn van Chanel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen