Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jessica Simpson neemt wraak op ex'

Shownieuws

Jessica Simpson zint op zoete wraak door haar oude figuur weer terug te krijgen. Dit heeft de ster besloten nadat ze vorige week gedumpt is door Tony Romo.

Jessica Simpson zint op zoete wraak door haar oude figuur weer terug te krijgen. Dit heeft ze besloten nadat ze vorige week een dag voor haar verjaardag, aan de kant is gezet door Tony Romo. Dat meldt dinsdag het Amerikaanse OK! magazine.

"Ik wil mijn oude figuur terug", zei de zangeres vlak nadat haar vriend het uitmaakte. Een vriend van Jessica vertelde verder aan het Amerikaanse tijdschrift dat de ster als een gek al de ongezonde voeding uit de keuken weggooide.

Slecht eten uit de keuken verbannen is niet het enige wat de zangeres doet om straks de ogen uit te steken van haar ex. De 29-jarige ster is meerdere keren gespot met een personal trainer die vele andere beroemdheden traint.

"Jess is serieus aan het werk om haar figuur weer terug te krijgen", zegt de bron. "Sporten helpt haar om haar hoofd leeg te maken. Het is beter dan vol medelijden thuis te zitten en ijs te eten." Haar plan heeft resultaat, in tien dagen is de zangeres naar verluidt bijna vijf kilo afgevallen.

Simpson heeft schoon genoeg van al de discussies die haar gewichtsschommelingen opleveren. "Jessica wil niemand meer een reden geven om haar niet serieus te nemen. Ze wil dat niemand meer over haar gewicht praat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen