Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna smeert diamanten op gezicht

Shownieuws

Madonna laat haar visagist voor haar optredens van haar tournee verpulverde diamanten op haar gezicht aanbrengen. Het effect is geweldig, zegt de visagist.

Waar Victoria Beckham naar verluidt vogelpoep op haar gezicht smeert om mooi te blijven en andere beroemdheden en masse naar de botox grijpen, gooit Madonna het over een andere boeg. De 50-jarige zangeres laat haar visagist verpulverde diamant op haar gezicht aanbrengen voor haar optredens van haar Sticky & Sweat-tournee, zo heeft de visagist gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De diamanten worden samen met witte oogschaduw op haar oogleden aangebracht. De inspiratie voor de make-up vormt het nummer 'Ray of light' van de Queen of Pop. En ook al lijken de fijngemaakte diamanten een beetje te ver te gaan, het effect is er absoluut naar, zo beweert de visagist, die al heel lang voor Madonna werkt. "De resulterende glinstering en gloed houden het publiek in de ban."

Wat het publiek ook in de ban houdt, hoewel dit keer in negatieve zin, zijn de armen van de popster. De Britse krant The Daily Mirror heeft foto's gepubliceerd, waarop Madonna te zien is met extreem gespierde armen. Haar velletje lijkt slechts spieren, pezen en aderen te omvatten. Ieder grammetje vet lijkt eraf getraind te zijn. De zangeres werd gekiekt tijdens een avondje uit in Londen met haar veronderstelde 22-jarige toyboy Jesus Luz.

Een geschokte fan die het tweetal zag, vertelt de krant dat Madonna eruitzag als een wandelende leidraad voor anatomiestudenten. "Je kon elke pees en ader in haar armen zien. Ze zal wel denken dat ze gezond en fit is, maar het ziet er niet bepaald vrouwelijk uit. Ze ziet er veel ouder uit, en een beetje angstaanjagend."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen