Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw baantje voor Madonna

Shownieuws

Madonna heeft er een nieuwe baan bij: correspondent van het grootste dagblad van Israël, de Yediot Ahronot. Ze heeft een artikel geschreven voor deze krant.

(Novum/AP) - Madonna heeft er een nieuw baantje bij: correspondent van het grootste dagblad van Israël, de Yediot Ahronot. De Material Girl heeft een stuk geschreven voor de krant, waarin ze onder meer ingaat op de religieuze openbaring die bijna veertien jaar geleden had.

De krant heeft het artikel van de Queen of Pop vertaald naar het Hebreeuws. Het artikel wordt vrijdag in zijn geheel gepubliceerd, maar het dagblad heeft woensdag alvast een voorproefje genomen op het stuk door er op de voorpagina een paar gedeelten van te publiceren.

Zo schrijft de 50-jarige zangeres dat ze zich zo'n veertien jaar geleden realiseerde dat rijkdom en beroemd zijn 'niet het eind, maar juist het begin was'. Madonna is niet joods, maar ze is wel fervent Kaballa-aanhanger. De popster heeft daarbij de Hebreeuwse naam Esther aangenomen. In 2004 maakte ze een pelgrimstocht naar Israël. In september is ze van plan in het land twee optredens weg te geven in het kader van haar 'Sticky & sweat'-tournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen