Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Prinses Máxima favoriete oppas'

Shownieuws

Prinses Máxima is favoriet als oppas. Zij laat Laurentien, Marilène, Mabel, Anette, Anita en Aimée ver achter zich, blijkt uit onderzoek van de NCRV.

Prinses Máxima is van de prinsessen Máxima, Laurentien, Marilène, Mabel, Anette, Anita en Aimée de favoriete prinses om op de kinderen te komen passen. Dat meldt de NCRV op basis van een onderzoek dat de omroep heeft laten uitvoeren onder 1050 mensen naar aanleiding van het nieuwe programma Dames van Oranje. De deelnemers werden ondervraagd over de zeven prinsessen.

Op de vraag wie de 1050 mensen hun kinderen zouden toevertrouwen om een avondje op ze te passen, antwoordde 43 procent Máxima. Laurentien werd door 22 procent uitgekozen en Marilène door 21 procent. Máxima scoort op de meeste vragen hoog. Zo vindt 74 procent Máxima de meest stijlvolle persoonlijkheid.

Alleen in de keuken eindigt ze wat lager. Van de deelnemers denkt 27 procent dat Marilène een keukenprinses is. Máxima eindigt samen met Laurentien op de derde plek met veertien procent, na Annette, die zestien procent van de stemmen kreeg.

Het onderzoek wijst verder uit dat als Máxima geen koningin wordt, bijna de helft van de ondervraagden in Laurentien de beste vervanger ziet. Prinses Marilène kreeg 23 procent van de stemmen. Anita is de minst bekende prinses van het zevental. Zij zou door 42 procent niet worden herkend op straat. Aan Aimée loopt 29 procent van de deelnemers voorbij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen