Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis ook in 2010 in Heerenveen

Shownieuws

Guus Meeuwis doet ook met zijn 'Groots met een Zachte G - uit & thuis 2010'-concerten Heerenveen aan. Op 5 juni staat hij in het Abe Lenstra Stadion.

Guus Meeuwis doet ook met zijn concertreeks 'Groots met een Zachte G - uit & thuis 2010' Heerenveen aan. Dat heeft concertorganisator The Entertainment Group vrijdag bekendgemaakt. De zanger trapt op zaterdag 5 juni zijn concerten af in het Abe Lenstra Stadion. Daarna volgen drie shows in het Philips Stadion in Eindhoven op 11, 12 en 13 juni.

Begin juni bracht Meeuwis zijn 'Groots met een zachte G'-concerten voor het eerst naar het noorden, nadat hij de drie jaar ervoor in het Philips Stadion stond met zijn succesvolle show. "Ik wist na de eerste show dit jaar al dat ik terug wilde komen. Alles klopte en voelde goed. Ik vind het geweldig en kan niet wachten", zegt de Brabander. De kaartverkoop voor het concert van Meeuwis in Heerenveen is inmiddels van start gegaan. De eerdere edities van 'Groots met een zachte G' met de 37-jarige zanger trokken ruim 535 duizend bezoekers. De vijf stadionconcerten van dit jaar, twee 'uitwedstrijden' in Heerenveen en drie 'thuiswedstrijden' in Eindhoven, werden door 145 duizend mensen bezocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen