Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actie voor Michael Jacksonstraat in Almere

Shownieuws

Dj Patrick Kicken is een actie gestart om een straat in Almere vernoemd te krijgen naar Michael Jackson. Kicken vindt het belachelijk dat die er nog niet is.

Dj Patrick Kicken is een actie gestart om een straat in zijn woonplaats Almere vernoemd te krijgen naar Michael Jackson. Kicken zegt het belachelijk te vinden dat er nog geen straat is vernoemd naar de King of Pop.

De actie is van start gegaan in het programma 'Keihard Kicken' op Radio Veronica van de dj. "Almere Muziekwijk heeft wel al diverse muzikanten op de kaart gezet, zoals Jimi Hendrix en de Rolling Stones. Het is toch van de gekke dat Michael Jackson, hét icoon, dé King of Pop, nog geen eigen straat heeft? In de Muziekwijk hoort gewoon een Michael Jacksonstraat", zegt Kicken.

De radio-dj wil dat iedereen die zijn plan een goed initiatief vindt een sms of mail stuurt naar Radio Veronica. De stemmen wil Kicken overhandigen aan burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma.

Overigens zei wethouder van Almere Adri Duivesteijn (PvdA) al op de ochtend na het overlijden van Jackson dat er in Almere een Michael Jacksonlaan komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen