Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onduidelijkheid over lot bloemen Jackson-fans

Shownieuws

Het is nog onduidelijk wat er gebeurt met de eerbetonen die fans van Michael Jackson hebben achtergelaten. De familie is hier nog niet over uit.

(Novum/AP) - Boven op alle zaken die nog steeds onduidelijk zijn rondom het heengaan van Michael Jackson, is nog een extra vraagteken gekomen. Wat gaat er gebeuren met de bloemen, kaarten, knuffeldieren en andere afscheidscadeaus die fans van de overleden popster overal hebben achtergelaten?

Onder meer bij het huis van de Jacksons in Encino, bij de ster van de zanger op de Hollywood Walk of Fame en bij het landgoed Neverland van de overleden King of Pop liggen de spullen, waaronder ook kaarsen, foto's en handgeschreven briefjes. Een woordvoerder van de familie heeft laten weten dat de familie van de zanger nog moet beslissen wat ze met de spullen willen doen.

Medewerkers van de stad zijn inmiddels al wel begonnen met het opruimen van de bloemen, kaarten en andere zaken die zijn achtergelaten op de ster van Jackson op Hollywood Boulevard. Na een paar uur werken hadden ze vijf dozen gevuld, die ze hebben afgeleverd bij de Amerikaanse variant van de kamer van koophandel in Hollywood. Daar worden ze vooralsnog bewaard.

Een woordvoerder van de kamer van koophandel in Hollywood, die de afgelopen twee decennia toezicht heeft gehouden op de Walk of Fame, zegt dat nog nooit zoveel spullen voor een gevallen ster zijn achtergelaten. "We wilden niets weggooien. Dit was een eerbetoon aan Michael van zijn fans. Wij willen alleen weten of de familie de spullen wil. We hopen binnenkort iets van ze te horen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen