Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvana Simons terug op de radio

Shownieuws

Sylvana Simons gaat voor de NPS op Radio 6 haar eigen programma presenteren. Sylvana's Choice is vanaf maandag van 14.00 tot 16.00 uur te horen op de zender.

Sylvana Simons gaat voor de NPS op Radio 6 haar eigen programma presenteren. Sylvana's Choice is vanaf maandag van 14.00 tot 16.00 uur te horen op de zender, zo melden de NPS en Radio 6 donderdag.

Sylvana's Choice wordt volgens de twee partijen een opgewekt programma met nieuwe en oude soul, jazz en crossover. De 38-jarige presentatrice laat haar eigen nieuwe ontdekkingen horen, maar luisteraars mogen ook zelf tips geven. Ook is er ruimte voor liveoptredens en spreekt Sylvana regelmatig met een bekende Nederlander over zijn of haar passie voor muziek.

De presentatrice geeft aan opgetogen te zijn over haar nieuwe programma. "Met dit nieuwe programma ben ik terug bij mijn eerste liefde: de muziek." Simons past volgens Radio 6 bij de nieuwe weg die de zender is ingeslagen. Vorige maand maakte Radio 6, in heel Nederland te beluisteren via de kabel en internet, bekend het muziekprofiel aan te passen en zich te gaan concentreren op jazz en jazzgerelateerde genres als soul en blues.

Sylvana presenteerde van 1995 tot en met 1999 op televisiezender TMF het programma Sylvana's Soul. In 2000 stapte ze over naar RTL, waar ze onder meer RTL Live en TV Makelaar presenteerde. In de tussentijd presenteerde ze ook radioprogramma's op Radio 538 en Noordzee FM. Bij de laatste had ze van 2001 tot 2003 iedere vrijdagavond haar eigen programma Sylvana's Soul op Noordzee FM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen