Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cast The Full Monty met billen bloot bij Gay Pride

Shownieuws

Castleden van The Full Monty geeft 1 augustus een optreden in Amsterdam tijdens de Gay Pride. Ze gaan op het Thorbeckeplein met de billen bloot.

De mannelijke cast van The Full Monty verzorgt 1 augustus 's avonds een optreden tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Het optreden van Charly Luske, Richard Spijkers, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe, Zjon Smaal en Stan Limburg vindt plaats op het Thorbeckeplein.

Hier vindt tijdens de Gay Pride het evenement Pink Liberty plaats, dat na de botenparade de grootste publiekstrekker moet worden van de homo-optocht. Behalve het optreden van de cast van Full Monthy laten onder anderen Glennis Grace, Dutch Diva's en Mick Harren van zich horen, meldt Efe Productions, die de programmering van Pink Liberty dit jaar verzorgt, woensdag.

De cast van The Full Monty, die tijdens het optreden met de billen bloot gaan, geeft aan het optreden tijdens de Gay Pride enerverend te vinden. "We vinden het erg spannend om deze keer zo dicht bij deze doelgroep te staan. Aan gillende vrouwen zijn we wel gewend, maar aan mannen nog niet."

De Musical the Full Monty is vanaf 30 oktober tot en met 3 april te zien in Nederlandse en Vlaamse theaters. Op 16 november gaat de musical in Stadsschouwburg Haarlem in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen