Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Theater van het Sentiment zoekt nieuwe King of Pop

Shownieuws

Het radioprogramma Theater van het Sentiment van KRO gaat in augustus op zoek naar de nieuwe Michael Jackson. Ook naar de nieuwe Herman Brood wordt gezocht.

Het radioprogramma Theater van het Sentiment van KRO gaat in augustus op zoek naar de nieuwe Michael Jackson, Herman Brood, Elvis Presley en de Zangeres Zonder Naam. Dat heeft de KRO woensdag bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een Theater van het Sentiment-bokaal.

'Artiesten van elk niveau' mogen zich opgeven om een zelfgekozen nummer van een van de vier artiesten te spelen in het programma. De redactie maakt een selectie uit de beste inzendingen. Die worden vervolgens uitgenodigd op de donderdag van de week waarin de desbetreffende artiest centraal staat hun versies live ten gehore te brengen in de studio.

Op 6 augustus gaat het om Michael Jackson, op 13 augustus om Herman Brood, 20 augustus om Elvis Presley en 27 augustus om de Zangeres Zonder Naam. Een jury kiest vervolgens uit de optredens de beste en meest originele versie, die tot winnaar wordt uitgeroepen. Het Theater van het Sentiment wordt iedere maandag tot en met donderdag tussen 20.00 en 23.00 uur uitgezonden op Radio 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen