Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson-herdenking in Apeldoorn

Shownieuws

In Apeldoorn vindt volgende week zaterdag een herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson. Er zullen optredens plaatsvinden. Ook is er muziek en beeldmateriaal.

In Apeldoorn vindt volgende week zaterdag een speciale herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson. Dat wordt gemeld op een website die speciaal voor de bijeenkomst is opgezet. Op mjmemorial.nl staat dat de herdenkingsdienst is bedoeld voor alle fans van de 25 juni overleden King of Pop.

Een fan van de artiest organiseert de bijeenkomst samen met de Nederlandse fanclubs van de wereldster, zo is te lezen op de site. Ook 'een hoop' vrijwilligers helpen een handje mee. Volgens de fan die de herdenking organiseert is het fijn om het verlies met heel veel fans te delen.

De avond staat volledig in het teken de carrière van Michael Jackson. Tijdens de herdenking vinden verschillende optredens plaats. Ook komt er 'heel veel' muziek en beeldmateriaal. De plek waar dit zich allemaal moet afspelen, is 'een unieke buitenlocatie' in Apeldoorn. Waar de herdenking echter precies wordt gehouden en hoe laat de dienst plaatsvindt, wordt niet vermeld.

Eerder was in Paradiso al een eerbetoon aan de op 50-jarige leeftijd na een hartaanval overleden zanger. Op de website van de Michael Jackson Fanclub TLC staat daarnaast dat er ook 29 augustus in Nederland een speciale tribute-fanmeeting wordt gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen