Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Besloten dienst Michael Jackson van start

Shownieuws

In Los Angeles is rond 17.30 uur Nederlandse tijd de besloten herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson begonnen. Dat is een half uur later dan gepland.

In Los Angeles is rond 17.30 uur Nederlandse tijd de besloten herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson begonnen. De dienst begon een halfuur later dan gepland.

Rond 17.15 uur arriveerden familieleden en vrienden van de King of Pop bij de Hall of Liberty van de Forest Lawn begraafplaats in Hollywood. De rouwstoet werd vanuit de lucht gevolgd door twintig nieuwshelikopters. In de Hall of Liberty is plaats voor 1200 genodigden, volgens entertainmentwebsite TMZ zijn zo'n honderd naasten aanwezig. Na de besloten dienst vindt een publieke ceremonie plaats in het Staples Center in de binnenstad van Los Angeles. Het lichaam van de King of Pop wordt meegenomen naar de sporthal annex concertzaal.

Of Jackson dinsdag wordt begraven, is nog steeds onduidelijk. Volgens de eerste berichten zou de King of Pop tijdens de besloten bijeenkomst ter aarde worden bestellen. Dinsdag werd bekend dat het stoffelijk overschot meegaat naar het Staples Center. CNN meldt op basis van bronnen rond de familie dat Jackson toch dinsdag wordt begraven.

Bij het Staples Center hebben zich ruim een uur voor aanvang van de herdenkingsdienst al honderden fans verzameld. De publieke herdenking zou om 19.00 uur Nederlandse tijd van start gaan, maar het is nog onduidelijk of dit wordt gehaald omdat de besloten dienst een halfuur later is begonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen