Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lichaam Michael Jackson bij herdenking

Shownieuws

Het lichaam van Michael Jackson zal naar het Staples Center worden gebracht. Daar komen fans, familie en vrienden bij elkaar om de King of Pop te herdenken.

(Novum/AP) - Het stoffelijk overschot van Michael Jackson zal dinsdag naar het Staples Center worden gebracht. Daar komen fans, familie en vrienden bij elkaar om de King of Pop, die op 25 juni overleed, publiekelijk te herdenken. Voorafgaand aan de herdenkingsbijeenkomst is er een besloten bijeenkomst op een begraafplaats in Hollywood.

Lang was onduidelijk of het lichaam van de King of Pop naar de binnenstad van Los Angeles zou worden gereden. Mogelijk zou Jackson worden begraven tijdens de besloten bijeenkomst op Forest Lawn Cemetery. Een politiechef uit Los Angeles bevestigt dat de kist naar het Staples Center wordt gebracht. Volgens entertainmentwebsite TMZ wordt de lijkwagen begeleid door een Swat-team, een zwaar bewapend politieteam.

De familie Jackson maakt zich op voor de besloten bijeenkomst, die om 17.00 uur Nederlandse tijd van start moet gaan. Voor de woning van Joe en Katherine Jackson, Michaels ouders, is een lange rij zwarte SUV's opgesteld.

Ondanks oproepen van de politie om niet naar Los Angeles te komen, stroomt de stad langzaam vol fans. Autoriteiten sluiten afslagen van de snelweg af, zodat het verkeer gereguleerd de stad binnenkomt. Eerder gaf de politie aan honderdduizenden Jacksonfans te verwachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen