Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé stelt huwelijk uit

Shownieuws

Xander de Buisonjé trouwt later met Sophie. De zanger zou op 17 september eeuwige trouw beloven, maar Sophie is te ziek van haar zwangerschap.

Op bruiloften van Xander de Buisonjé lijkt een vloek te rusten. Blies verloofde Wendy van Dijk zeven jaar geleden hun trouwerij af nadat hij een slippertje had opgebiecht, nu moet de ex-Volumia-zanger zijn huwelijk met vriendin Sophie uitstellen vanwege haar zwangerschap.

De 35-jarige zanger zou op 17 september in het huwelijksbootje stappen, maar de aanstaande bruid is zo ziek van haar zwangerschap dat het feest is uitgesteld. Volgens het management van De Buisonjé zou Sophie alle huwelijksvoorbereidingen op zich nemen. "Ze is nu een week of negen in verwachting en is echt heel erg ziek. Ze ligt veel in bed en kom niet toe aan het plannen van de bruiloft", aldus een manager.

Volgens het management van De Buisonjé wil hij zijn Sophie nu in mei of juni volgend jaar eeuwige trouw beloven. Een nieuwe datum is nog niet geprikt. "Xander en Sophie willen eerst de zwangerschap en bevalling afwachten, daarna geven ze elkaar alsnog het jawoord." Oorspronkelijk zou de bruid met een bol buikje voor het altaar staan. Dat wil ze volgens het management van haar aanstaande liever niet.

Het babynieuws lekte vorige week uit. Hoewel De Buisonjé dat liever nog iets langer stil had willen houden, moest hij het nieuws wel bevestigen. Voor Sophie is het haar eerste kind, Xander heeft uit zijn relatie met Wendy van Dijk een 6-jarige zoon: Sem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen