Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje Tim Akkerman blijft langer in ziekenhuis

Shownieuws

Het zoontje van Tim Akkerman blijft nog iets langer in het ziekenhuis dan aanvankelijk verwacht. Hij blijkt een infectie te hebben opgelopen.

Het zoontje van Tim Akkerman blijft nog iets langer in het ziekenhuis dan aanvankelijk verwacht. Dat heeft de voormalig Di-rect-zanger dinsdagavond tegenover Novum Nieuws gezegd.

Denne Tony Wil, die maandagochtend in Den Haag ter wereld kwam, heeft bij de bevalling wat vruchtwater binnengekregen en van daaruit is een infectie ontstaan. De 29-jarige zanger benadrukt echter dat er niets ernstigs aan de hand is. "De situatie is zeker niet levensbedreigend. Dit gaat gewoon goed komen."

De baby is op antibiotica gezet. "We wachten nu af hoe hij daarop reageert. Zolang als nodig is om de infectie te bestrijden, blijft hij in het ziekenhuis." Zijn vrouw Stephanie blijft ook nog een nachtje in het ziekenhuis. "Ze vindt het fijn om dichtbij hem te zijn. Ze krijgt de gelegenheid hem zelf te voeden en te wassen. Dat is wel heel prettig." Het stel heeft overigens al een dochtertje, de 2-jarige Lila, die voluit Lila Martine Ina heet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen