Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaat lijfarts Jackson maant tot kalmte

Shownieuws

Iedereen moet gewoon wachten op de uitslagen van het toxicologisch onderzoek op Michael Jackson. Dat vindt de advocaat van lijfarts Conrad Murray.

Iedereen moet gewoon wachten op de uitslagen van het toxicologisch onderzoek op Michael Jackson. Dat vindt de advocaat van Conrad Murray, de lijfarts van de op 25 juni na een hartaanval overleden popster.

Tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online reageert de woordvoerder van de raadsman op alle geruchten die de afgelopen tijd naar buiten zijn gekomen rondom de dood van de King of Pop.

Zo meldt entertainmentwebsite TMZ op basis van politiebronnen dat Murray tijdens een politieverhoor zou hebben toegegeven dat hij Jackson het krachtige medicijn propofol heeft toegediend.

Hoewel de officiële doodsoorzaak nog niet bekend is, zou de politie ervan uitgaan dat Jackson is overleden als gevolg van een overdosis propofol. De lijkschouwer wacht momenteel nog op de uitslag van een toxicologisch onderzoek. Dit rapport wordt deze week verwacht.

Volgens de woordvoerder van de advocaat is het tijdsverspilling om te reageren op alle informatie die is gelekt door anonieme bronnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen