Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook derde Sugababe heeft mogelijk Mexicaanse griep

Shownieuws

Keisha Buchanan voelt zich niet lekker, laat de Sugababe via haar Twitter-pagina weten. Haar twee bandmaatjes liggen met de Mexicaanse griep in bed.

Ook Keisha Buchanan heeft mogelijk Mexicaanse griep. Het lid van de meidengroep Sugababes laat via haar Twitter-pagina weten dat ze verkouden is, hoofd- en rugpijn heeft. Eerder werden de twee andere Sugababes geveld door de snel oprukkende griep.

Of ook Keisha is getroffen door het virus moet nog blijken. De zangeres schrijft zelf dat ze mogelijk een voedselvergiftiging heeft opgelopen. Toch komen de ziekteverschijnselen die de 24-jarige Sugababe omschrijft voor een groot deel overeen met de symptomen van de Mexicaanse griep. "Mijn neus zit vol, mijn hoofd doet pijn en ik heb rugpijn", schrijft Keisha. "In mijn huis is het bloedheet, maar ik heb het in een dikke trui onder mijn dekbed nog steeds koud."

Donderdag vertelde Keisha in een Britse krant over haar bandmaatjes. De blonde Heidi werd als eerste getroffen, waarna ook Amelle ziek werd. Keisha gaf toe niet te kunnen geloven dat ze iemand kent met het virus. "Als het allemaal achter de rug is, kunnen we er zeker weten hard om lachen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen