Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum voelt zich als een Boeddha

Shownieuws

Het hoogzwangere model Heidi Klum voelt zich als een Boeddha. "Je raakt gewend aan alle veranderingen van je lichaam", citeert The Daily Mail haar.

Het hoogzwangere model Heidi Klum voelt zich als een Boeddha. Dat zei ze volgens de Britse krant Daily Mail maandag, terwijl ze met haar drie kinderen genoot van een middagje in een park in Beverly Hills.

Het Victoria's Secret-model, dat een meisje verwacht samen met haar man Seal, toonde zichtbaar trots haar bolle buik in een strak T-shirt met rok. Het Duitse fotomodel zegt dat ze haar veranderende figuur omarmt. "Ik word wat ronder als ik zwanger ben van een meisje."

De 36-jarige Klum heeft al een dochter, de 5-jarige Leni. Ook heeft ze twee zoons, Henry (3) en Johan (2). "Je raakt gewend aan alle veranderingen van je lichaam. Ik denk niet: o, mijn God. Daar ben ik inmiddels wel aan gewend. Je voelt je als een Boeddha."

Het model, dat tevens het Amerikaanse designprogramma Project Runway en het Duitse Germany's Next Topmodel presenteert, liet het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly eerder weten erg gelukkig te zijn. "Mijn humeur is deze keer hetzelfde als bij de andere zwangerschappen. Ik voel me vrijwel continu geweldig."

Bang dat ze haar mooie figuur niet meer terugkrijgt, is ze niet. Slechts twee maanden nadat ze het leven had geschonken aan Henry, paradeerde ze alweer rond op de catwalk voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. "Ik weet dat mijn figuur zijn oude vorm weer zal aannemen", zegt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen