Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erotische tapes Madonna geveild

Shownieuws

Madonna's liefdesbrieven en erotische tapes gaan onder de hamer tijdens een veiling. Ook een een witte kanten bustier van de ster is te koop.

(Novum/AP) - Liefdesbrieven en erotische voicemailberichten voor de toenmalige vriend van Madonna gaan onder de hamer tijdens een veiling in New York. Ook een contract van de ster en een witte kanten bustier die ze droeg tijdens haar 'Like a virgin'- toer zijn te koop.

De persoonlijke spullen van de Material Girl worden op 5 augustus geveild, samen met vijfhonderd andere spullen van verschillende grote beroemdheden. Al het materiaal van de legendes wordt aangeboden op gottahaverockandroll.com.

De liefdesbrieven, die klaarliggen voor de hoogste bieder, heeft de zangeres tussen 1992 en 1994 geschreven aan haar toenmalige vriend James James Albright. Het minimumbod voor deze intieme brieven is ruim veertienhonderd euro. Het startbedrag van de erotisch getinte voicemailberichten die ze insprak voor haar liefje ligt op circa achttienduizend euro. De geschatte waarde van deze tapes ligt op ruim achtentwintigduizend euro.

Fans kunnen niet alleen hun hart ophalen met spullen van Madonna, er kan ook worden geboden op een jasje van legende Jimi Hendrix en de glanzende leren laarzen waar Elvis Presley in heeft opgetreden. De voorwerpen komen van honderdvijftig verschillende adressen van voornamelijk fervente verzamelaars.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen