Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joe Jonas en actrice uit elkaar

Shownieuws

Joe Jonas en actrice Camilla Belle zijn uit elkaar. Een woordvoerder van de actrice, die de breuk bevestigt, zegt dat de twee vrienden zullen blijven.

Joe Jonas en actrice Camilla Belle zijn uit elkaar. Een woordvoerder van de 22-jarige actrice bevestigt dat tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Na het huwelijksaanzoek van Kevin Jonas en de berichten dat Nick het weer gezellig heeft met tienerster Miley Cyrus, moeten fans van de populaire Jonas Brothers hun zinnen dus zetten op de middelste broer.

Hoewel Joe en Camilla nooit hebben toegegeven dat ze elkaar wel erg leuk vonden, wordt de breuk niet ontkend. "Het is waar, ze zijn uit elkaar", zegt een woordvoerder van de '10,000 B.C.'-actrice. "De breuk is niet veroorzaakt door een derde persoon en Joe en Camilla blijven vrienden." De twee leerden elkaar in september kennen tijdens de opnamen voor de videoclip 'Lovebug'. Vlak nadat de 19-jarige Joe Camilla tegen het lijf liep, maakte hij een einde aan zijn relatie met countryster Taylor Swift.

De middelste Jonasbroer lijkt de enige single van het stel. Zijn twee jaar oudere broer Kevin ging begin deze maand op zijn knieën voor zijn vriendin Danielle Deleasa. Nick, met 16 jaar de jongste van het stel, zou weer iets moois hebben met zijn ex Miley Cyrus. De zanger en het tienersterretje gingen in 2007 uit elkaar, maar worden sinds Mileys breuk met onderbroekenmodel Justin Gaston weer regelmatig samen gezien. Vorige maand gaf de 16-jarige zangeres en actrice toe te genieten van haar tijd met Nick.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen