Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva van de Wijdeven smeekt Tygo om terugkeer

Shownieuws

Eva van de Wijdeven kan niet wachten tot haar vriendje Tygo Gernandt terugkomt uit Argentinië. De 35-jarige acteur verblijft in Zuid-Amerika voor filmopnamen.

Actrice Eva van de Wijdeven kan niet wachten tot haar vriendje Tygo Gernandt terugkomt uit Argentinië. De 35-jarige acteur verblijft in Zuid-Amerika voor de opnamen van 'First mission'.

"Tygo please kom terug!", smeekt de 24-jarige Eva voor de camera's van Novum Nieuws. "Hij is nu zeven weken weg, nog een week en dan komt hij terug. Het is mooi geweest, hij mag terugkomen." Eva vormt zo'n anderhalf jaar een setje met Tygo, die eerder vanuit Argentinië liet weten 'zijn vriendinnetje' enorm te missen. "Ik zou nu wel mijn vriendinnetje in m'n armen willen hebben en gewoon knuffelen en aan haar haren ruiken", zei hij.

De terugkomst van Tygo wordt dan ook groots aangepakt. De twee hebben afgesproken in een club, waar ze elkaar dan 'toevallig' tegenkomen. "We hebben afgesproken dat het echt een moment moet worden als we elkaar weerzien", legt Eva uit. "Dus niet zomaar bij elkaar thuis afspreken, maar echt in een kroeg of club, zodat we elkaar en public weer voor het eerst zien. Dan kijken we hoe spannend dat is." Tygo lichtte al een tipje van de sluier op, hij is van plan zijn Eva weer helemaal in te palmen. "Ik ga een beetje flirten en haar opnieuw verleiden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen