Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sex and the City'-ster Kristin Davis verliefd

Shownieuws

Het ziet er naar uit dat 'Sex and the City'- ster Kristin Davis de ware heeft gevonden. Haar nieuwe liefde zou sterrenfotograaf Russell James zijn.

Kristin Davis en haar 'Sex and the City'- personage Charlotte stonden beiden niet bekend om hun gelukkige liefdesleven. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People lijkt het erop dat Davis eindelijk de ware heeft gevonden in sterrenfotograaf Russell James.

"De relatie speelt al een tijdje", zegt een bron. "Kristin is dol op hem en lijkt erg gelukkig." Het stel werd eind deze maand gesignaleerd tijdens een etentje met vrienden in Los Angeles. Het was volgens ingewijden een intiem samenzijn. "Het stel kon niet van elkaar afblijven tijdens het diner en ze zaten met zijn tweeën op een wel erg klein bankje."

Volgens een toeschouwer had de 44-jarige actrice een glimlach van oor tot oor. De tortelduifjes probeerden zo onopvallend mogelijk het restaurant uit te lopen. Toen ze de deur uitwaren, pakte de 'Sex and the City'-ster echter direct de hand van James.

Een maand geleden ging de ster naar een feest rond het nieuwe fotografieboek van James. "James en Davis flirtten in het openbaar en waren de hele avond onafscheidelijk. Dat ze een koppel zijn, was duidelijk te zien", vertelde een ooggetuige.

Davis is volgend jaar te zien in de rol van de brave Charlotte York voor het tweede deel van de film 'Sex and the City'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen